Dubai Börek Standı Projemiz

🌟 Dubai’de açılan “BÖREX” stand projemizi başarıyla teslim ettik!

🌟 Markaya özel sıfırdan konsept yaratmak bizim işimiz ve bu projeyle gurur duyuyoruz. #GoldKonsept olarak, her detayda kaliteyi ve özgünlüğü ön planda tutarak markanızın kimliğini yansıtıyoruz.

🚀✨ #Dubai #BÖREX #StandProjesi #KonseptTasarım #MarkaKimliği #GoldKonsept

Hizmetlerimiz

AVM Stand | Kiosk

Stand projelerinizi detaylı bir şekilde tasarlayıp 3D çizimlerle sunuyoruz. Onay sürecinden sonra, aşamasına geçiyoruz. Her aşamada estetik ve işlevselliği ön planda tutarak, benzersiz ve dikkat çekici standlar oluşturuyoruz.

Fast Food Dükkanı Konsepti

Markanızın kimliğini yansıtan özgün bir konsept oluşturuyoruz. Dükkan tasarımınızı detaylı 3D çizimlerle sunup onayınızı aldıktan sonra, üretim aşamasına geçiyoruz.Estetik ve işlevselliği ön planda tutarak, çekici ve verimli mekanlar yaratıyoruz.

kafe-restoran-konsepti-tasarim

Kafe & Restoran Konsepti

Gold Konsept olarak kafe ve restoran konseptlerinde markanızın kimliğini öne çıkaracak tasarımlar oluşturuyoruz. Mekanınızın atmosferini ve işlevselliğini en üst düzeye çıkaracak yaklaşımlarımız ile müşterilerinizi etkilemeyi hedefliyoruz.

maga-dekorasyon-gold-konsept

Mağaza Dekorasyonu

Tasarımlarımızda, işlevselliği ve estetiği birleştirerek, müşterilerinize görsel ve kullanıcı deneyimi açısından üst düzeyde bir atmosfer sunmayı hedefliyoruz. Mağazanızın alanını en etkili şekilde değerlendirirken, kalite ve özgünlüğü ön planda tutuyoruz.

Ev Dekorasyonu

Detaylı proje çizimleri yaparak müşterilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürüyoruz. Sonrasında üretim aşamasına geçerek her detayı özenle işleyip yaşam alanlarınıza özgün bir dokunuş katıyoruz.

ofis-dekorasyon

Ofis Dekorasyonu

Ofis dekorasyonunda adım adım özenle çalışıyoruz. Detaylı projeler çiziyor, ardından üretim sürecine geçerek hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyoruz. Her evin özgünlüğünü ve kullanıcı ihtiyaçlarını ön planda tutarak kaliteli ve estetik tasarımlar sunuyoruz

As the Gold Konsept family, we embark hopefully on new projects, proud of our past accomplishments, and share in our clients’ excitement as we undertake the task of growing their brands.

© 2024 Gold Konsept All Rights Reserved.

İletişim | Contact